Skoči na vsebino

Športna avantura za mlade

Taborjenje na atraktivnih lokacijah z aktivnostmi na prostem: orientacijo, športnim plezanjem, gorskim kolesarjenjem in pohodništvom ter s samostojno pripravo hrane.

Kaj je Outsider?

Tabor OUTSIDER je avanturistično-športni tabor za mlade, v katerem udeleženci kreativno preživljajo poletne šolske počitnice. Namenjen je  mladim med okvirno 14. in 22. letom starosti, torej učencem višjih razredov osnovnih šol, dijakom in mlajšim študentom. Cilj je spoznati skrite kotičke narave in preživeti teden dni na prostem.  Vsak, ki uspe prespati vsaj teden dni v šotoru brez staršev, pa tudi postane OUTSIDER.

V sodelovanju z MEPI Slovenija

V tabor so vabljene tudi interesentne skupine in posamezniki MEPI programa - mednarodnega priznanja za mlade, ki lahko v sklopu taborjenja opravljajo večdnevne pustolovske odprave ali projekt nezneni prijatelj.

Vabilo k udeležbi

Ker je število udeležencev tabora  omejeno, si s predprijavo zagotovite sodelovanje in brezplačno majico. 

Malo drugačne počitnice

Učimo in izvajamo vsebine, ki temeljijo na človekovem pristnem in neposrednem stiku z naravo. Na načelih gozdne pedagogike in principih šole Kurta Hahna vsak posameznik občuti pomen sebe in hkrati  pomen skupine, s katero je vezan z delovno nalogo. 

Lanski...